Pytanie do Adminów albo innych wiedzących:
przez przypadek zaznaczyłem jeden z tematów jako ignorowany i nie widzę żadnego sposobu żeby to odkręcić - ktoś ma pojęcie jak i czy w ogóle da się odkręcić ignorowanie tematu???
Odpowiedz do tematu
:
Poczekaj, nagrzebię w Tobie i zobaczę co da się zrobić.
:
Ja popełniłem tego samego zonka i zaznaczyłem ignorowanie
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-09-20, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
....paluszki świerzbią aaaaaa....
...trzeba na przyszłość "usunąć ptaszka" w preferencjach i wtedy opcja z ignorowaniem tematów zniknie do odwołania
...trzeba na przyszłość "usunąć ptaszka" w preferencjach i wtedy opcja z ignorowaniem tematów zniknie do odwołania
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-09-20, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
:
...na górze masz pokaż ignorowane tematy, ale to nie rozwiązuje problemu. Po kliknięciu co prawda temat się pokaże, ale przy następnej wizycie znowu go nie będzie i trzeba będzie jeszcze raz kliknąć.
aż sobie zaignorowałem temata żeby obadać o co kaman.
aż sobie zaignorowałem temata żeby obadać o co kaman.
:
W Hiltonie w fułaje pewnie siedzi
:
Rudolf wciąż ten sam - zaznaczyłem jeden temat jako ignorowany i chciałbym to odkręcić tylko nie ma jak!!!
:
Odpowiedz do tematu
...a więc trzeba tak zrobić:
1. zaznaczyć jakiś temat jako ignorowany:
2. Kliknąć na "Ignoruj zaznaczone tematy"
3. Pojawi się takie okienko i należy kliknać co pokazałem:
i pokaże nam się okienko dialogowe z naszymi ignorowanymi tematami i tam możemy sobie odfajkować temat. który już nie chcemy ignorować i po sprawie.
1. zaznaczyć jakiś temat jako ignorowany:
2. Kliknąć na "Ignoruj zaznaczone tematy"
3. Pojawi się takie okienko i należy kliknać co pokazałem:
i pokaże nam się okienko dialogowe z naszymi ignorowanymi tematami i tam możemy sobie odfajkować temat. który już nie chcemy ignorować i po sprawie.