Nie wypominam, raczej podziwiam i trochę zazdroszczę konsekwencji z jaką wybierasz tylko idealne stany swoich staruszków.
A ta Arsa wyraźnie w Twoim stylu
... w środku też fajna ....
Marketing ...
Odpowiedz do tematu
:
:
...........miód, a stan
......nadal Conquest, więc nie będę zanudzał zdjęciem
Woj_Woj napisał/a: |
mw75,
Odrobina dziadkowego szaleństwa ... aż tak nie musisz, masz jeszcze czas Obrazek |
...........miód, a stan
......nadal Conquest, więc nie będę zanudzał zdjęciem
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Nie zaprzeczam. Choć jakbym miał dołożyć Arsę do kolekcji to bym wybrał jakiegoś wojaka. Tyle, że te znowu wermachtowi usługiwały w rzeczywistości...
Woj_Woj napisał/a: |
A ta Arsa wyraźnie w Twoim stylu |
Nie zaprzeczam. Choć jakbym miał dołożyć Arsę do kolekcji to bym wybrał jakiegoś wojaka. Tyle, że te znowu wermachtowi usługiwały w rzeczywistości...
Zegarki * Rower * Radio
:
A.Reymond dostarczał też brytolom ... naręczne ATP sygnował jako "Unitas" ... a kieszonki GSTP "na unitasie", to jedne z tych niesygnowanych i właściwie do dziś nie ma pewności czy dostarczał je Reymond.
Takie wojenne kombinacje.
Mzeg napisał/a: |
Tyle, że te znowu wermachtowi usługiwały w rzeczywistości... |
A.Reymond dostarczał też brytolom ... naręczne ATP sygnował jako "Unitas" ... a kieszonki GSTP "na unitasie", to jedne z tych niesygnowanych i właściwie do dziś nie ma pewności czy dostarczał je Reymond.
Takie wojenne kombinacje.
:
od rana
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Żaden wintydż, ale bardzo nobliwie wygląda
Gbq.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2016-03-21, 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Żaden wintydż, ale bardzo nobliwie wygląda
Gbq.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2016-03-21, 16:42, w całości zmieniany 1 raz
"We offer best solutions in search of a problem"
:
U mnie nowa bidulka, nic szczególnego
Ale z drugiej strony, zegarek ma efekt WOW
Ale z drugiej strony, zegarek ma efekt WOW
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
No proszę, przełomówka, miesiąc po wyborach z 4 czerwca 1989 r. .
Antisocial and faceless...
:
Rozkoszna kłalita. Z pasją obserwuję, jak ktoś chce identyko (no, w ciut lepszym stanie) opylić za tysiaka na alle
Rozkoszna kłalita. Z pasją obserwuję, jak ktoś chce identyko (no, w ciut lepszym stanie) opylić za tysiaka na alle
'Cause I got this crazy way... crazy way I'm swimming in still waters
:
mw75,
ten Pojot w mojej kolekcji zamyka jej ramy czasowe i pokazuje schyłek tamtej epoki. Zestawienie zamówień z końca LWP z tymi z "lat świetności" (vide inny nowy nabytek) unaocznia degrengoladę systemu...
Wiem, że zestawienie zrobione pod tezę i trochu polityczne.. Ale może starszym szeregowym za to nie zostanę... A zresztą, jak mam być byłym starszym nigdy nie nosiwszy belki
ten Pojot w mojej kolekcji zamyka jej ramy czasowe i pokazuje schyłek tamtej epoki. Zestawienie zamówień z końca LWP z tymi z "lat świetności" (vide inny nowy nabytek) unaocznia degrengoladę systemu...
Wiem, że zestawienie zrobione pod tezę i trochu polityczne.. Ale może starszym szeregowym za to nie zostanę... A zresztą, jak mam być byłym starszym nigdy nie nosiwszy belki
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Polijot w złocie i longines kostka, miód
:
Arsa cudo, Longines fajny z wierchu - co siedzi w ... , Poljot oki- ale sierżanta mało lubili chyba dla wsiech
:
Odpowiedz do tematu