Odpowiedz do tematu
:
Militarnej surowości w nim za grosz, ale jest "literatura", której od MKII domagał się Ratler
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
..............i kolorowy akcent. Taka kropka nad „i”
Co by nie mówić, udane homage.
Co by nie mówić, udane homage.
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Bardzo ładna ta Karlskrona, aż sobie na stronie producenta zobaczyłem dokładniej
Chętnie przymierze jak będzie okazja chociaż chyba delikatnie za mały (jak na mój gust) będzie...
Chętnie przymierze jak będzie okazja chociaż chyba delikatnie za mały (jak na mój gust) będzie...
:
Nooo... Koperta ma 43x49mm, czyli rzeczywiście może być za mało jak na Twój psychologiczny próg akceptacji
:
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2016-02-21, 19:15, w całości zmieniany 1 raz
Machu, toż to bysior
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2016-02-21, 19:15, w całości zmieniany 1 raz
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Karlskrona fajna, podglądałem jak się pokazała.
Ale jednak te papierowe indeksy mi nie pasują do tej tarczy...
Fajne by były jak w hexie- z tą kopertą byłby mniót
Ale jednak te papierowe indeksy mi nie pasują do tej tarczy...
Fajne by były jak w hexie- z tą kopertą byłby mniót
Skate or die!
:
Świetny zegarek Mirek.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
...fakt, że zdjęcia z WUS przekonuje mnie o tym bardziej niż własne
kornel91 napisał/a: |
Świetny zegarek Mirek. |
...fakt, że zdjęcia z WUS przekonuje mnie o tym bardziej niż własne
:
................ mam na odwrót.
Na tych WUSowskich wygląda jak pierwszy lepszy Azjata, czyli takse, u Ciebie widać dużo więcej i zegarek zyskuje.
Na tych WUSowskich wygląda jak pierwszy lepszy Azjata, czyli takse, u Ciebie widać dużo więcej i zegarek zyskuje.
:
Wrodzona uprzejmość nie pozwala mi brnąć w zaprzeczenia...
jimmy napisał/a: |
Na tych WUSowskich wygląda jak pierwszy lepszy Azjata, czyli takse, u Ciebie widać dużo więcej i zegarek zyskuje. |
Wrodzona uprzejmość nie pozwala mi brnąć w zaprzeczenia...
:
Nie mam czasu na wus i po co jak tutaj wszystko pokazujesz pięknie.
Odpowiedz do tematu
jimmy napisał/a: |
Na tych WUSowskich wygląda jak pierwszy lepszy Azjata, czyli takse, u Ciebie widać dużo więcej i zegarek zyskuje. |
Nie mam czasu na wus i po co jak tutaj wszystko pokazujesz pięknie.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91