Odpowiedz do tematu
:
Świnia!!!
Świnia!!!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ten werk jest cudnej urody...szkoda, że tych nowych teraz takich ozdobnych nie trzaskają...
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Piękniaste, a mechanizmy na wystawę
:
Piękne wintydże, zazdraszam i to bardzo szczególnie tego FNN.
I oczywiście hejtuję, nienawidzę i wal się !
I oczywiście hejtuję, nienawidzę i wal się !
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Super ten zegarek. No i niech ktoś powie, że chiński zegarek to badziew, znaczy się chińskich zegarków w życiu nie widział.
:
Poddałem starszy używany model małemu SPA, koperta i dekiel zostały potraktowane papierem ściernym kolejno 1000>1500>2000>2500, wypolerowałem wskazówki i szkiełko. Koperta będzie jeszcze polerowana pastą polerską.
Oto dotychczasowe efekty prac konserwatorskich
Oto dotychczasowe efekty prac konserwatorskich
:
Pięknie wyszło Sylwek To jest właśnie wielki plus kopert stalowych.
Ja zaraz biorę się za polerowanie Rakiety i będę musiał uważać, żeby nie przesadzić
Ja zaraz biorę się za polerowanie Rakiety i będę musiał uważać, żeby nie przesadzić
:
Adam, no to do roboty do roboty
U mnie to dopiero połowa pracy, czeka mnie jeszcze polerowanie mechaniczne, to co zrobiłem dotychczas to była ręczna robota.
U mnie to dopiero połowa pracy, czeka mnie jeszcze polerowanie mechaniczne, to co zrobiłem dotychczas to była ręczna robota.
:
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-09-10, 21:20, w całości zmieniany 2 razy
Wyszło rewelacyjnie, wygląda jak nos !
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-09-10, 21:20, w całości zmieniany 2 razy
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-09-11, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
Drogi Karolu, jak NOS czyli FNN to on dopiero teraz wygląda
I kilka nadgarstkowych vintagea i FNN
I deser, fotki porównawcze obu zegarków, zwracam uwagą na różnice pomiędzy vintagem a FNN, nieco inny kształt koperty, w FNN wydaje się ona być nieco większa, chociaż wymiary mają takie same. W vintagu krawędzie są zaokrąglone a w FNN linie przejścia są bardzo wyraźne, inne szkiełko w vintagu sferyczne w FNN płaskie cylindryczne.
I to by było na tyle, już nie będę was zamęczał tymi kinckimi podróbkami jedynie słusznych zegarków.
Dziękuję za uwagę
I kilka nadgarstkowych vintagea i FNN
I deser, fotki porównawcze obu zegarków, zwracam uwagą na różnice pomiędzy vintagem a FNN, nieco inny kształt koperty, w FNN wydaje się ona być nieco większa, chociaż wymiary mają takie same. W vintagu krawędzie są zaokrąglone a w FNN linie przejścia są bardzo wyraźne, inne szkiełko w vintagu sferyczne w FNN płaskie cylindryczne.
I to by było na tyle, już nie będę was zamęczał tymi kinckimi podróbkami jedynie słusznych zegarków.
Dziękuję za uwagę
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-09-11, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Czuję się tak jakbym oglądał program "Jak to jest zrobione".
:
Piękny watch - ładnie odnowiony.
Graty.
wahin napisał/a: |
Pięknie wyszło Sylwek |
Piękny watch - ładnie odnowiony.
Graty.
:
Odpowiedz do tematu
Super!