Pojawił się problem z Anitasem, podczas nakręcania w pewnym momencie czuć jakby sprężyna częściowo odpuszczała. Mechanizm chodzi, ale zdecydowanie krócej.
To może być pęknięta sprężyna czy problem z jej blokowaniem?
Odpowiedz do tematu
: Anitas - pęknięta sprężyna?
: Re: Anitas - pęknięta sprężyna?
tak wygląda, bęben do wymiany imo
Strzała napisał/a: |
Pojawił się problem z Anitasem, podczas nakręcania w pewnym momencie czuć jakby sprężyna częściowo odpuszczała. Mechanizm chodzi, ale zdecydowanie krócej.
To może być pęknięta sprężyna czy problem z jej blokowaniem? |
tak wygląda, bęben do wymiany imo
:
Gdzieś da się teraz kupić? Bo z tego co widzę w całości mechanizmy tylko sprzedają...
:
nie sądzę
ja z kolei szukam koła wychwytu i też nic
nawet do Gerlachów pisałem
ja z kolei szukam koła wychwytu i też nic
nawet do Gerlachów pisałem
:
bofff, to już można na pół brać
: Re: Anitas - pęknięta sprężyna?
Bez seppuku, to wygląda raczej na konieczność posmyrania wewnęytznego końca sprężyny
G.
bofff napisał/a: | ||
tak wygląda, bęben do wymiany imo |
Bez seppuku, to wygląda raczej na konieczność posmyrania wewnęytznego końca sprężyny
G.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
a może zewnętrznego? bo jak się lekko nakręci to zewnętrzna część sprężyny ma mniejszy docisk- jeśli
taki malutki występ (dla mnie nosek) nie zahacza o występ bębna to się ślizga- taki efekt może wywołać zbyt obfite posmarowanie , lub przygięcie noska
co ja tam ...
taki malutki występ (dla mnie nosek) nie zahacza o występ bębna to się ślizga- taki efekt może wywołać zbyt obfite posmarowanie , lub przygięcie noska
co ja tam ...
nie zadawaj się z trollem, wybieraj większość
:
Odpowiedz do tematu
Ewidentnie sprężyna. Z Mołni będzie ok tylko trzeba zarobić zaczep na hak, bo jest oczko.
Pozdro!!!