https://www.kickstarter.c...atic-dive-watch
... taka ciekawostka.. Moze wiecie kto za tym stoi?
Odpowiedz do tematu
: PolAm
Silicon
:
Ostatnio zmieniony przez Thomas666 2017-12-04, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
Jestem nieco zażenowany tą koncepcją
Ostatnio zmieniony przez Thomas666 2017-12-04, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
: Re: PolAm
Joe Wiechowski.
G.
[ Dodano: 2017-12-04, 18:53 ]
Czemu?
G.
Silicon napisał/a: |
https://www.kickstarter.com/projects/476429427/polish-inspired-automatic-dive-watch
... taka ciekawostka.. Moze wiecie kto za tym stoi? |
Joe Wiechowski.
G.
[ Dodano: 2017-12-04, 18:53 ]
Thomas666 napisał/a: |
Jestem nieco zażenowany tą koncepcją |
Czemu?
Joe napisał/a: |
Eagle watermark, in a custom red and white gift box. Perfect for Christmas or Hanukkah! |
G.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
ajwaj. uch.
troche straszny, ale w sumie design sie wpisuje w stereotypowy gust emigracji...
a tak z ciekawosci - mozna orla godłowego tak uzywac dowolnie?
troche straszny, ale w sumie design sie wpisuje w stereotypowy gust emigracji...
a tak z ciekawosci - mozna orla godłowego tak uzywac dowolnie?
beceen | ***** ***
: Re: PolAm
Bo stanowi idealne dopełnienie garderoby łajtpałera, tudzież innego dresa w bluzie z logiem Polski Walczącej. No i "kuj żelazo [...]" jakby twórca koncepcji zegarka delikatnie chciał zasugerować swoją motywację biznesową...
Jacek. napisał/a: |
Czemu? G. |
Bo stanowi idealne dopełnienie garderoby łajtpałera, tudzież innego dresa w bluzie z logiem Polski Walczącej. No i "kuj żelazo [...]" jakby twórca koncepcji zegarka delikatnie chciał zasugerować swoją motywację biznesową...
:
Twój Sokół 1000 był dużo, dużo lepszy
Poza tym nie rozumiem waszego zaskoczenia, motto na deklu doskonale oddaje ducha i materię
beceen napisał/a: |
ajwaj. uch. |
Twój Sokół 1000 był dużo, dużo lepszy
Poza tym nie rozumiem waszego zaskoczenia, motto na deklu doskonale oddaje ducha i materię
:
Jak dla mnie wygląda jak reklamówka rozdawana na jakiś targach czy cuś
:
O, tego mi brakowało, idealnie pasuje do sklepiku z kibolskimi gadżetami, pomiędzy szalikiem a kijem do tej hameryańskiej gry...
Goman napisał/a: |
Jak dla mnie wygląda jak reklamówka rozdawana na jakiś targach czy cuś |
O, tego mi brakowało, idealnie pasuje do sklepiku z kibolskimi gadżetami, pomiędzy szalikiem a kijem do tej hameryańskiej gry...
:
Tzn. mamy ci kupić bejsbola na Hanukę?
Gbu.
Gbu.
:
Ale, że dla mię? Ani ja rasista, ani profesor, tyle mojej winy, że o Żydach nie wspomniałem...
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Też mam takie wątpliwości jak @beceen.
Nazwa znajoma - od razu sobie przypomniałem stary slogan reklamowy "Polam – i wszystko jasne!"
Zjednoczenie Polam, powołane do życia 31 grudnia 1971 wzięło swą nazwę od wiodącego zakładu Fabryki Żarówek Polam w Pabianicach.
W 1989 Zjednoczenie Polam zostało rozwiązane, a zakłady wchodzące w jego skład zaczęły produkcję pod własnymi markami handlowymi.
Zegarek nic ciekawego , Polską jak napisano inspirowany i pewnie na nostalgii za nią ma się oprzeć pomysłodawcy biznesplan.
beceen napisał/a: |
ajwaj. uch.
troche straszny, ale w sumie design sie wpisuje w stereotypowy gust emigracji... a tak z ciekawosci - mozna orla godłowego tak uzywac dowolnie? |
Też mam takie wątpliwości jak @beceen.
Nazwa znajoma - od razu sobie przypomniałem stary slogan reklamowy "Polam – i wszystko jasne!"
Zjednoczenie Polam, powołane do życia 31 grudnia 1971 wzięło swą nazwę od wiodącego zakładu Fabryki Żarówek Polam w Pabianicach.
W 1989 Zjednoczenie Polam zostało rozwiązane, a zakłady wchodzące w jego skład zaczęły produkcję pod własnymi markami handlowymi.
Zegarek nic ciekawego , Polską jak napisano inspirowany i pewnie na nostalgii za nią ma się oprzeć pomysłodawcy biznesplan.
:
NASA? To proste: Nasa Szkapa Konopnickiej...
Gboo.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2017-12-04, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Ciech napisał/a: |
(...)
Nazwa znajoma - od razu sobie przypomniałem stary slogan reklamowy "Polam – i wszystko jasne!" Zjednoczenie Polam, powołane do życia 31 grudnia 1971 wzięło swą nazwę od wiodącego zakładu Fabryki Żarówek Polam w Pabianicach. W 1989 Zjednoczenie Polam zostało rozwiązane, a zakłady wchodzące w jego skład zaczęły produkcję pod własnymi markami handlowymi. |
NASA? To proste: Nasa Szkapa Konopnickiej...
Gboo.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2017-12-04, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
:
Prosze nie podpowiadać !
... bo jeszcze i Konopnicką tam umieszczą
... bo jeszcze i Konopnicką tam umieszczą
:
Ło matkobosko, moje oczy
Powinno być umieszczone jakieś ostrzeżenie dla wrażliwszych jednostek, że klikasz link na własną odpowiedzialność czy cuś
Powinno być umieszczone jakieś ostrzeżenie dla wrażliwszych jednostek, że klikasz link na własną odpowiedzialność czy cuś
:
no wlasnie sie zastanawiam, czy dla polonii to kolejny atrybut tzw. odziezy patriotycznej, czy moze oni naprawde tak maja i to calkiem szczere moze jest... nie wiem, co gorsze w zasadzie.
Odpowiedz do tematu
Thomas666 napisał/a: |
O, tego mi brakowało, idealnie pasuje do sklepiku z kibolskimi gadżetami, pomiędzy szalikiem a kijem do tej hameryańskiej gry.. |
no wlasnie sie zastanawiam, czy dla polonii to kolejny atrybut tzw. odziezy patriotycznej, czy moze oni naprawde tak maja i to calkiem szczere moze jest... nie wiem, co gorsze w zasadzie.
beceen | ***** ***