Obraził, ani chybi
Onemu obrażuchowi się ryło obije już za 2 tygdnie
Odpowiedz do tematu
:
:
I dalej wydaje mi się, że tak jest. Co nie znaczy, że nie są oryginalne, na oryginalnych, wyniesionych pokątnie z fabryki, częściach...
Przecież wszystkie wcześniej zakupione egzemplarze były prima sort. A teraz skucha za skuchą ... Coś w tym jest...
"Nec Hercules contra plures" czyli "I Herkules dupa, kiedy ludzi kupa" ...
machlo napisał/a: |
Może to podbudować teorię spiskową, że zegarki są składane przez sprytnego Chińczyka z Hong Kongu. |
I dalej wydaje mi się, że tak jest. Co nie znaczy, że nie są oryginalne, na oryginalnych, wyniesionych pokątnie z fabryki, częściach...
Przecież wszystkie wcześniej zakupione egzemplarze były prima sort. A teraz skucha za skuchą ... Coś w tym jest...
Tomirek napisał/a: |
Będę się bronił!!! Jak wściekły hipopotam!!! |
"Nec Hercules contra plures" czyli "I Herkules dupa, kiedy ludzi kupa" ...
:
Nie reklamuj..dopicuj i ne ebay : )
http://cgi.ebay.co.uk/ws/...e=STRK:MEWAX:IT
Ciekawe na ilu stanie?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/...e=STRK:MEWAX:IT
Ciekawe na ilu stanie?
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
To ja dziękuję. Myśałem, że takie numery tylko Parnisach niewiadomoskąd. A tu Seagulle markowe, Pekiny - chyba pomyliłem kierunki.
:
Albo limitowaną Stowę bez daszka w piątce
:
Ta Stowa za kilka lat będzie miała nieocenioną wartość, kto wie może sam producent odkupi ją za ciężkie pieniądze.
Tomek napisał/a: |
Albo limitowaną Stowę bez daszka w piątce |
Ta Stowa za kilka lat będzie miała nieocenioną wartość, kto wie może sam producent odkupi ją za ciężkie pieniądze.
:
chyba, ale nigdy się o tym nie dowiesz ...
August napisał/a: |
To ja dziękuję. Myśałem, że takie numery tylko Parnisach niewiadomoskąd. A tu Seagulle markowe, Pekiny - chyba pomyliłem kierunki. |
chyba, ale nigdy się o tym nie dowiesz ...
:
shit, a moja ma daszki... najwyżej zrobię małą ingerencję
Svedos napisał/a: | ||
Ta Stowa za kilka lat będzie miała nieocenioną wartość, kto wie może sam producent odkupi ją za ciężkie pieniądze. |
shit, a moja ma daszki... najwyżej zrobię małą ingerencję
:
Zawsze możesz reklamować
Kyle napisał/a: |
shit, a moja ma daszki... najwyżej zrobię małą ingerencję |
Zawsze możesz reklamować
:
O to to ...
"Domagam się wymiany mojego zegarka bez wad na skancerowany jak mają inni" - nawet fajny powód
"Domagam się wymiany mojego zegarka bez wad na skancerowany jak mają inni" - nawet fajny powód
:
Jak ma daszki, to jest w mniejszości, więc logicznie rzecz biorąc to Stowa z daszkami ma większą wartość.
Kyle napisał/a: | ||||
shit, a moja ma daszki... najwyżej zrobię małą ingerencję |
Jak ma daszki, to jest w mniejszości, więc logicznie rzecz biorąc to Stowa z daszkami ma większą wartość.
:
Odpowiedz do tematu
Się nie znasz.
To będzie unikat, jak znaczki pocztowe z błędami.
To będzie unikat, jak znaczki pocztowe z błędami.