wues89, to główny dostawca zegarków na nasze forum obok http://www.watcheszon.com kiedyś zwanym MWH
Bezpiecznie i bezproblemowo. I jest kod na 5% zniżki
Odpowiedz do tematu
:
:
Widziałem tam rubrykę jakąś o rabat, ale ja się już nie załapie, opłacone, pozostaje czekać
Tomek napisał/a: |
I jest kod na 5% zniżki |
Widziałem tam rubrykę jakąś o rabat, ale ja się już nie załapie, opłacone, pozostaje czekać
:
Na longisland zamawiałem ostatnio dla syna - dostawa pierwsza klasa co więcej bez haraczu...
De gustibus et coloribus non est disputandum
//---
Fast Only Rolling Downhill
//---
Fast Only Rolling Downhill
:
jaki kod teraz działa na 5% rabatu na duty? Czy zamówienie musi być powyżej 150$ tak jak kiedys?
:
Kod kolega dostał
Ponad $100 na pewno działa.
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2017-04-09, 10:11, w całości zmieniany 1 raz
rinkazki napisał/a: |
jaki kod teraz działa na 5% rabatu na duty? Czy zamówienie musi być powyżej 150$ tak jak kiedys? |
Kod kolega dostał
Ponad $100 na pewno działa.
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2017-04-09, 10:11, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Kumotrzy - ma ktoś kod na 10% lub więcej? rabatu na duty? Upatrzyłem sobie cudeńko i chodzi za mną od kilku dni - napisałem do obsługi, ale oferują tylko 5% rabaty. To niestety mnie nie kręci. Minimum to 10...
Jakby kto pomógł, pomocną wiadomość z kodem napisał
Jakby kto pomógł, pomocną wiadomość z kodem napisał
:
To zapewne duty nie kręci
No weź nie bądź pazerny
Bier co dajom
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2017-05-17, 06:40, w całości zmieniany 7 razy
... Minimum to 10... |
To zapewne duty nie kręci
No weź nie bądź pazerny
Bier co dajom
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2017-05-17, 06:40, w całości zmieniany 7 razy
:
Poszukaj w Polsce może będzie taniej
A tak na serio to nie ma co marudzić na brak większej zniżki. Najwyżej dozbierasz i kupisz
A tak na serio to nie ma co marudzić na brak większej zniżki. Najwyżej dozbierasz i kupisz
:
Kolega pozwoli że łyknę w stopkę
Zajebiste
Zajebiste
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
10% taniej i brałbym w ciemno. A tak nie wiem czy mi się spodoba "na żywo" i potem będę narzekał
Mają rozmach... Jak zegarki im znikają w ciągu nawet kilkunastu minut to olewają przeciętnego Kowalskiego co pachnie biedą.
Co poradzić - no wziąłem, żeby mi nie wzioli inni.
Gwiazda forum
zetrov napisał/a: |
Poszukaj w Polsce może będzie taniej
A tak na serio to nie ma co marudzić na brak większej zniżki. Najwyżej dozbierasz i kupisz |
10% taniej i brałbym w ciemno. A tak nie wiem czy mi się spodoba "na żywo" i potem będę narzekał
tomaliusz napisał/a: |
To zapewne duty nie kręci No weź nie bądź pazerny Bier co dajom |
Mają rozmach... Jak zegarki im znikają w ciągu nawet kilkunastu minut to olewają przeciętnego Kowalskiego co pachnie biedą.
Co poradzić - no wziąłem, żeby mi nie wzioli inni.
tomaliusz napisał/a: | ||
Kolega pozwoli że łyknę w stopkę
Zajebiste
|
Gwiazda forum
:
Testował ktoś w ostatnim czasie droższą wysyłkę z teoretycznym ominięciem daniny?
:
Testowałem ale nie ostatnio.
Wszystko OK, z tego co pamiętam to miał przystanek gdzieś w EU, jako wysłany z tego miejsca
Wszystko OK, z tego co pamiętam to miał przystanek gdzieś w EU, jako wysłany z tego miejsca
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Pewnie przepakowują w UK jak większość kitajców
:
Odpowiedz do tematu
Goman, niektórzy w Szwecji
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.