Kolejna z niespodzianek co to miała być we wrześniu, a będzie teraz
Jest to zegarek w stylistyce lotniczej, dedykowany samolotowi PZL P.24, zwieńczającemu serie maszyn z płatem Puławskiego.
Model zadebiutuje w wersji automatycznej, z centralną sekundą, i będzie wyposażony w Sea Gulla ST2551 w wersji AAA.
Pozostałe parametry to piaskowana koperta w rozmiarze 40 mm bez koronki, szafirowe szkło z wewnętrznym antyrefleksem, wodoszczelność 100m.
Nie podjęliśmy jeszcze decyzji co do wskazówek, ponieważ zgodnie z naszym pomysłem, mają one być ażurowe, z masą świecącą pokrywającą krawędzie. Nie wiemy niestety - i aż do testów na żywo nie dowiemy się - czy uda nam się uzyskać zakładany czas świecenia,i jednocześnie estetyczne pokrycie wskazówek. Jeśli będzie z tym kłopot - do środka trafi czarna masa świecąca na zielono.
Części prototypów właśnie się clą, zatem w tym miesiącu - o le nie będzie zonka - model zostanie zaprezentowany na żywo.
Cena forumowa : 949 zł. Regularna 1049 zł.
Odpowiedz do tematu
:
Miła niespodzianka na początek roku - brawo
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Ciekawe, ciekawe. Intrygujaco brzmia te azurowe wskazowki z masa swiecaca. Trzymam kciuki.
Jesli mozna cos zasugerowac, to w nazwie P.24 powinna byc kropka. Tak jak w tytule posta.
Pozdrawiam
Eryk
Jesli mozna cos zasugerowac, to w nazwie P.24 powinna byc kropka. Tak jak w tytule posta.
Pozdrawiam
Eryk
:
Ciekawy on ci jest.
Zobaczymy jak wypadnie głębia czerni na tarczy. Dekiel wygląda bardzo ciekawie ale gdzie są śmigła?
Czekam na real fotki.
Zobaczymy jak wypadnie głębia czerni na tarczy. Dekiel wygląda bardzo ciekawie ale gdzie są śmigła?
Czekam na real fotki.
:
To jest samolot w locie...i śmigła nie budziet, ale w grawerze na deklu bada drobne poprawki bo lekko nie zgadzają się niektóre kreski z projektem.
:
Fajny smaczek, trzeba trzymać kciuki coby wypaliło
ALAMO napisał/a: |
zgodnie z naszym pomysłem, mają one być ażurowe, z masą świecącą pokrywającą krawędzie |
Fajny smaczek, trzeba trzymać kciuki coby wypaliło
:
fajny projekt!
jakie indeksy? moze nakladane? wypukle troche?
jakie indeksy? moze nakladane? wypukle troche?
beceen | ***** ***
:
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
a czemu w nazwie jest "chrono" ??
Cytat: |
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki |
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
:
sprzedaż normalna czy trzeba się bić o numerki?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Indeksy będą wypukłe, ale drukowane - trzy warstwy masy świecącej powinny dać efekt lepszy niz w P.11c, a wizualnie - byc podobne do 303.
Sprzedaż "normalna", cokolwiek masz Ciniol na myśli
beceen napisał/a: |
fajny projekt!
jakie indeksy? moze nakladane? wypukle troche? |
Indeksy będą wypukłe, ale drukowane - trzy warstwy masy świecącej powinny dać efekt lepszy niz w P.11c, a wizualnie - byc podobne do 303.
Sprzedaż "normalna", cokolwiek masz Ciniol na myśli
:
Gratuluję mocnego wejścia w Nowy Rok
Ciekawie się zapowiada.
Ciekawie się zapowiada.
:
Ostatnio zmieniony przez nick555 2013-01-02, 12:26, w całości zmieniany 1 raz
Podobywuje się, może tylko na deklu "made in Poland" bym bliżej krawędzi dał, jak się wywalić nie da.
No i fajny pomysł ze wskazówkami, czy tak czy tak będą inne. Tylko czy czarna luma to świeci, taka fabryczna? Widziałem taką "bowową", dawała radę. Choć w sumie to ja na tą lumę tak zwracam uwagę...
A co do indeksów, to Monster ma chyba właśnie tak nakładaną lumę, "na grubo" ?
No i fajny pomysł ze wskazówkami, czy tak czy tak będą inne. Tylko czy czarna luma to świeci, taka fabryczna? Widziałem taką "bowową", dawała radę. Choć w sumie to ja na tą lumę tak zwracam uwagę...
A co do indeksów, to Monster ma chyba właśnie tak nakładaną lumę, "na grubo" ?
Ostatnio zmieniony przez nick555 2013-01-02, 12:26, w całości zmieniany 1 raz
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Koperta 40mm - jestem na tak.
:
Odpowiedz do tematu
Całkiem całkiem tylko gdzie jest DATA ????????????????????????????????????????