Odpowiedz do tematu
:
ALAMO, powiem tak: wiele ludzi jak zobaczyło, że jest na normalnej bransolecie, to się mocno zirytowało (wiesz, o kim piszę ). Ja im powiedziałem, że będzie dopasowana, bo już na Was psy wieszali, że z projektu to tylko koperta została. W związku z tym, ja zdecydowanie polecam iść w dopasowaną
:
Tylko dopasowana!
:
Ostatnio zmieniony przez janpat1970 2015-05-28, 14:03, w całości zmieniany 2 razy
Tylko dopasowana. Inna Nu Nu!
Ostatnio zmieniony przez janpat1970 2015-05-28, 14:03, w całości zmieniany 2 razy
GG Kosmonauta, GG Żubr, Xicorr FSO M20, Deep Blue Jugg II, TAO, Adriatica, Timex i takie tam pierdoły.
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2015-05-28, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
no jeżeli Flati chce żeby mu na jesieni w Zgierzu wszyscy robili PIU PIU PIU to niech odstępuje od dopasowanej
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2015-05-28, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Dopasowana, ale nie 'ciulowata'...
:
..............cisza
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Robi się, robi. Miała być w tym tygodniu, ale nie zdązyli przeszczotkować, na razie są same ogniwka "saute". Powinna być gotowa dosłownie "na dniach".
:
…......dzięki za informację, bo nie ukrywam, że czekam na tego zegarek.
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Dwa miesiące trwało zanim zrobili matryce i wykonali ogniwka wszystkie, a potem kombinowali przez 2 tygodnie z końcowym ogniwem żeby pasowało do koperty. To teraz co zrobili jest czwarte albo piąte i niby że już pasi.
Mamy już pudełka do nich
Mamy już pudełka do nich
:
….........pudełko to podstawa
:
Ja też czekam na ten zegarek i mam nadzieję, że zrobiliście spory zapas, bo to będzie kuwa hit
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Sie na Żubera czekało przeszło rok to na Kosmonaute tez się poczeka.
GG Kosmonauta, GG Żubr, Xicorr FSO M20, Deep Blue Jugg II, TAO, Adriatica, Timex i takie tam pierdoły.
:
Nooo ... prawda jest taka ze ja na urlop brałem dwa Otago, Enigmę i NoLimitsa. I de facto nosiłem Enigmę
:
Odpowiedz do tematu
A który to ten NoLimits?