http://allegro.pl/patek-philippe-i4825931829.html
Kto to licytuje?
Powiem szczerze - jeżeli miałbym możliwości finansowe pozwalające na zakup np. Rolexa, ale na Patka nie byłoby mnie stać - w życiu nie kupiłbym podróbki tego drugiego. Mam możliwości finansowe takie, że stać mnie na Citizena, ale Breitling Emergency jest poza moim zasięgiem - noszę Citka, a nie podróbkę Breitlinga. Po prostu jest to poza marginesem moich zdolności poznawczych - jak można popisywać się PODRÓBKĄ. Abstrahując od faktu, że nie uważam zegarka, za powód do 'popisywania się'.
Odpowiedz do tematu
: Linki do podróbek na allegro - Ku przestrodze
Ostatnio zmieniony przez Jack Yeager 2014-12-01, 20:07, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Jack Yeager 2014-12-01, 20:07, w całości zmieniany 2 razy
:
Pudełka są! Papiery są! Nawet rachunek!
Okazja
Okazja
:
Szkoda tylko, że nie pokusił się o jakiś wyszukany opis aukcji
Ale smaczek jest - na tarczy dumne Swiss Made, a w opisie Automatic Self-Wind Japan Product Category: AAA
Ale smaczek jest - na tarczy dumne Swiss Made, a w opisie Automatic Self-Wind Japan Product Category: AAA
:
Mozni tego świata noszą Patka. Już dzis możesz poczuc się podobnie.
Zbliżają się święta. Pozwól swoim bliskim odczuć aurę luksusu:p
Zbliżają się święta. Pozwól swoim bliskim odczuć aurę luksusu:p
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
:
Jack Yeager, nie zakładaj ciągle nowych tematów podrób bo tego jest cała masa na allegro. Zmień temat i wrzucaj wszystko w jeden. Taka prośba
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Na papierach chińskie krzaki... Ale suma w dolarach hongkońskich raczej oszukana. Chyba, że kogoś oszukano Możliwe też, że paragon 'robiony'. Ciekawym czy zegarek wybierany był w jakimś zacisznym atelier przy lampce koniaku
:
to już nawet paragony podrabiajo....
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
Torebka i pudelko warte wiecej niz zegarek, trololo
InfectedControl a.k.a. Dawid
:
zastosuję się
kornel91 napisał/a: |
Jack Yeager, nie zakładaj ciągle nowych tematów podrób bo tego jest cała masa na allegro. Zmień temat i wrzucaj wszystko w jeden. Taka prośba |
zastosuję się
:
Jack Yeager, dzięki
Żebyś widział co się dzieje i na olx. Ja to nawet nie wchodzę tyle tego śmiecia. A prym wiodą lombardy
Żebyś widział co się dzieje i na olx. Ja to nawet nie wchodzę tyle tego śmiecia. A prym wiodą lombardy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Myśle, że taki temat się przyda.
[ Dodano: 2014-12-02, 13:13 ]
Patek już stoi za 1.5k
Ludzie, zgłaszajcie takie aukcje!
[ Dodano: 2014-12-02, 13:13 ]
Patek już stoi za 1.5k
Ludzie, zgłaszajcie takie aukcje!
:
Odpowiedz do tematu
Jack Yeager, na Kizi zgłaszają często Casio G. Tylko tego jest tak dużo a allegro też nie reaguje na wszystko.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91