Tisell portugalczyk przez pośrednika to 214.73$ (198200 wonów) z przesyłką EMS.
W tej kwocie zegarek (155000 W), prowizja dla pośrednika (20000W) i porto (23200W).
Odpowiedz do tematu
:
:
Zamawianie paru sztuk na własny użytek z taobao a ściągnięcie 10 000szt to różnica, a mianowicie jakość - dlatego gdy firmy gdy zlecają produkcję większego asortymentu wysyłają swych "przedstawicieli" którzy przyglądają się jakości produkcji lub negocjacji kontraktu...
Tak jeszcze pro po Tisell: zobacz oni nawet sprzedają PAMy, lecz jakość kopert, tarcz jest wyższa niż np Marina Militare które widzimy na forum... Są dwie możliwości w takim razie albo nasze "frendowskie" sklepy mają naprawdę ogromna marże na produkty czasami różnej jakości albo Tisell ma tak restrykcyjne podejście do kontroli jakości i komponentów z których są produkowane ich zegarki...
Ostatnio zmieniony przez MirekArican 2014-08-25, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
mashun napisał/a: |
Tisell portugalczyk przez pośrednika to 214.73$ (198200 wonów) z przesyłką EMS.
W tej kwocie zegarek (155000 W), prowizja dla pośrednika (20000W) i porto (23200W). |
Zamawianie paru sztuk na własny użytek z taobao a ściągnięcie 10 000szt to różnica, a mianowicie jakość - dlatego gdy firmy gdy zlecają produkcję większego asortymentu wysyłają swych "przedstawicieli" którzy przyglądają się jakości produkcji lub negocjacji kontraktu...
Tak jeszcze pro po Tisell: zobacz oni nawet sprzedają PAMy, lecz jakość kopert, tarcz jest wyższa niż np Marina Militare które widzimy na forum... Są dwie możliwości w takim razie albo nasze "frendowskie" sklepy mają naprawdę ogromna marże na produkty czasami różnej jakości albo Tisell ma tak restrykcyjne podejście do kontroli jakości i komponentów z których są produkowane ich zegarki...
Ostatnio zmieniony przez MirekArican 2014-08-25, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
:
[ Dodano: 2014-08-26, 00:36 ]
Jasne, że to nie jest fabryka, trudno Tissell'e kupić
[ Dodano: 2014-08-26, 00:36 ]
bofff napisał/a: |
Pewnie kreatywny poddostawca tisella, notabene w przypadku mniejszego zamówienia proponował szukać detalisty na aliexpress. Innych modeli tez nie znał
Ja kiedys do Tisella zadzwoniłem, na fabrykę to nie wyglądało. |
Jasne, że to nie jest fabryka, trudno Tissell'e kupić
John Smith
:
Co sądzicie o nowym dajverze. Jakość wydaje się całkiem całkiem, chyba ceramiczny bezel...
Co sądzicie o nowym dajverze. Jakość wydaje się całkiem całkiem, chyba ceramiczny bezel...
:
Znowu Rolex...
No i Tisell poszedł ta drogą...
No i Tisell poszedł ta drogą...
Antisocial and faceless...
:
Super, tylko nie do kupienia
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
A jednak do kupienia
Iks napisał/a: |
Super, tylko nie do kupienia |
A jednak do kupienia
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A prosiłem, żeby Osoba zapinkę dokładnie pokazała...?
Żem dzisiaj mierzył prawdziwego suba.
Powiem tak: pasuje mi ten zegarek - chyba się starzeję
Ale wersja z GMT - z polerowanym środkiem bransolety - to będzie dla mnie ideał!
Żem dzisiaj mierzył prawdziwego suba.
Powiem tak: pasuje mi ten zegarek - chyba się starzeję
Ale wersja z GMT - z polerowanym środkiem bransolety - to będzie dla mnie ideał!
:
Niestety - tu homarów póki co nie robią, ale na zwyklaka czekałem kilka lat to może i się doczekam wersji GMT A co do wariacji kolorystycznej - tylko Batman (a kiedyś mi się ten z zieloną wskazówką GMT bardziej podobał )
Jak już dojdę do 30 sztuk, to sprzedam 29 (zostawię sobie tisella ) i może go kupię
Osoba pokaże wszystko, a nawet inna osoba co trochę umi fotki pstrykać pokaże to lepiej - ale jutro kochanieńki, jutro! ...no może za jakiś czas
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-01-26, 22:38, w całości zmieniany 3 razy
Santino napisał/a: |
Ale wersja z GMT - z polerowanym środkiem bransolety - to będzie dla mnie ideał! |
Niestety - tu homarów póki co nie robią, ale na zwyklaka czekałem kilka lat to może i się doczekam wersji GMT A co do wariacji kolorystycznej - tylko Batman (a kiedyś mi się ten z zieloną wskazówką GMT bardziej podobał )
Jak już dojdę do 30 sztuk, to sprzedam 29 (zostawię sobie tisella ) i może go kupię
Santino napisał/a: |
A prosiłem, żeby Osoba zapinkę dokładnie pokazała...? |
Osoba pokaże wszystko, a nawet inna osoba co trochę umi fotki pstrykać pokaże to lepiej - ale jutro kochanieńki, jutro! ...no może za jakiś czas
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-01-26, 22:38, w całości zmieniany 3 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Jutro nie mogę! Jutro mnie nie będzie!
Dawaj na maila albo MMS - nie chcę artystycznych fotek
Dawaj na maila albo MMS - nie chcę artystycznych fotek
:
Rano, w robocie pstryknę, bo już ciemno mam
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, Santino, Tisell przecież robi GMT
:
za dużo cukru w cukrze - zielona wskazówka do zielonej tarczy? Eeee. No i w międzynarodowym sklepie ich nie ma.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
Takiego zielonego bez lupy bym rozważył. Fajny, tylko jeszcze wskazówki na swordy bym zmienił.
Skate or die!