Ogladalem te Wewoody wczoraj w galerii handlowej.
Zupelnie na zywo mi nie leza. Wygladaja jak pseudoekologiczne darmowe gadgety rozdawane przez rozne firmy.
Okolo 80 ojro sie cenia.
Pozdrawiam
Eryk
Odpowiedz do tematu
:
:
W Polsce to chcą za taki 380 PL. 80 Eur to 330 PLN. Dlaczego u nas wszystko jest droższe?
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Zegarki ciekawe, ale nie za tą cenę.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Bo trza euro na zegarek u konika kupić, a konik ma wspólnika, obaj rodziny mają i jeszcze za "ochronę" (czyli podatek) muszą odprowadzić. Dziwne jakieś?
Gb.
Eustachy napisał/a: |
W Polsce to chcą za taki 380 PL. 80 Eur to 330 PLN. Dlaczego u nas wszystko jest droższe? |
Bo trza euro na zegarek u konika kupić, a konik ma wspólnika, obaj rodziny mają i jeszcze za "ochronę" (czyli podatek) muszą odprowadzić. Dziwne jakieś?
Gb.
:
Ostatnio zmieniony przez Eustachy 2012-08-03, 12:25, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Eustachy 2012-08-03, 12:25, w całości zmieniany 1 raz
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
:
Oficjalny detal to 89,9 eur dla modelu DATE i 99,95eur JUPITER. Podejrzewam, że cena 80eur wyniknęła z tego, że 89,95 bardziej odbieramy jako 80 a nie bardziej zgodnego z rzeczywistością 90 ale oczywiście mogła być też jakaś delikatna przecena (w Polsce też to się przecież zdarza )
Ceny w Polsce są uzależnione od kursu euro i w zależności od sklepu i momentu zakupu mieszczą się w zakresie 360-379pln DATE i 399-425 JUPITER.
pozdrawiam
Marek Szyszko
Eustachy napisał/a: |
W Polsce to chcą za taki 380 PL. 80 Eur to 330 PLN. Dlaczego u nas wszystko jest droższe? |
Oficjalny detal to 89,9 eur dla modelu DATE i 99,95eur JUPITER. Podejrzewam, że cena 80eur wyniknęła z tego, że 89,95 bardziej odbieramy jako 80 a nie bardziej zgodnego z rzeczywistością 90 ale oczywiście mogła być też jakaś delikatna przecena (w Polsce też to się przecież zdarza )
Ceny w Polsce są uzależnione od kursu euro i w zależności od sklepu i momentu zakupu mieszczą się w zakresie 360-379pln DATE i 399-425 JUPITER.
pozdrawiam
Marek Szyszko
:
Szyszek, Czyżbyś był dystrybutorem tych zegarków?
:
tak
Santino napisał/a: |
Szyszek, Czyżbyś był dystrybutorem tych zegarków? |
tak
:
Hehehehehe, od razu się życzliwi ludzie znaleźli...
Blaz napisał/a: |
http://www.goldenline.pl/...zegarki-we-wood |
Hehehehehe, od razu się życzliwi ludzie znaleźli...
:
Santino, bo to Polska...
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13, No, mam jednak nadzieję, że to nie jest postać reprezentatywna dla całości naszego społeczęństwa.
A znając tą osobę osobiście, właściwie mogę napisać, że na pewno nie jest
A znając tą osobę osobiście, właściwie mogę napisać, że na pewno nie jest
:
w internecie ciężko być anonimowym
Santino napisał/a: | ||
Hehehehehe, od razu się życzliwi ludzie znaleźli... |
w internecie ciężko być anonimowym
:
Odpowiedz do tematu
Szyszek, ale to nie o Ciebie mi chodziło...