Fajna pilotka - szkoda, że słabo świeci...
Ogólnie: spadaj na drzewo!
Odpowiedz do tematu
:
A czasem Korba nie machał na jakieś specjalne zamówienie?
Gumshield napisał/a: |
Generalnie ma ktoś namiar na te współczesne rolkowane pachy? |
A czasem Korba nie machał na jakieś specjalne zamówienie?
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Machał, machał, ale potem napisał, że więcej nie bardzo...
:
Trza się spytać czy nie zmienił zdania
Santino napisał/a: |
Machał, machał, ale potem napisał, że więcej nie bardzo... |
Trza się spytać czy nie zmienił zdania
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Ale to można poszczuć "wyzwaniem" dowolnego forumianego pachoroba .
Gumshield napisał/a: | ||
Trza się spytać czy nie zmienił zdania |
Ale to można poszczuć "wyzwaniem" dowolnego forumianego pachoroba .
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Godną pilotkę mam, ale na oku - Szanghaja T31 . Tycjan coś mi się ostatnio znudził i pewnie pójdzie do ludzi. Ze sprzedawcą trzeba się kontaktować przez PW na WUS, pewnie puści bez problemu za 120-130$, tylko w zestawie nie koniecznie będzie pudełko.
Santino napisał/a: |
Ja na razie nie mam godnej pilotki |
Godną pilotkę mam, ale na oku - Szanghaja T31 . Tycjan coś mi się ostatnio znudził i pewnie pójdzie do ludzi. Ze sprzedawcą trzeba się kontaktować przez PW na WUS, pewnie puści bez problemu za 120-130$, tylko w zestawie nie koniecznie będzie pudełko.
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-10-03, 12:19, w całości zmieniany 1 raz
pudełka na ręku nie nosisz przecież
edyta: a można się kontaktować również przez ebaya
edyta: a można się kontaktować również przez ebaya
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-10-03, 12:19, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Z kronikarskiego obowiązku, od piątku włącznie przybyło 30s temu Tycjanowi.
Uznajmy, że jak na chiński badziew wirtualny - nie jest najgorzej
Uznajmy, że jak na chiński badziew wirtualny - nie jest najgorzej
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-01-10, 21:28, w całości zmieniany 3 razy
Odgrzebię temat - pojawiła się nowa pilotka od Ticino - narazie tylko na WUS, w sklepie Sizzlinwatches jej nie widać są dwie wersje - w stali i w PVD, teraz tylko czekam aż Roberto wypuści pilotkę z vintydź lumą
Czyli - klon ETY od Seagulla (co to za mechanizm?? - ST21??), szafir, ponoć ekstraordynaryjna jakość wykonania i wszystko to za 200$ (a pewnie da się taniej) Miłośnicy dużych pilotek - brać
[ Dodano: 2012-01-10, 21:22 ]
I jeszcze jeden tym razem chrono - i tego chcę mieć!!!!!!
Cytat: |
New 47mm Buhr pilot from Ticino of Superb craftsmanship
Case: solid 316l all brushed satin finish. 47mm (excluding crown) 13mm height. 60mm from lug to lug. Solid screw down engraved case back and Oversized push/pull crown as per original Buhr pilots Case appearance: Flat case back comfortable to wear, the bezel is one piece and the case has curved lugs and sleek contours. Excellent finish. Movement: Segull Highly decorated nickel plated 25 jewel automatic. Movement is high beat 28,800bph it hacks and can be hand wound. Also referred to (ETA 2824 clone) Crystal: Genuine domed inner AR coated sapphire crystal Dial: Black pilot dial with Swiss C1 superluminova markers Hands: Blue pilot style hands with Swiss C1 superluminova Water resistance: 10atm Strap: Brown Genuine calf leather 4mm thick with deployment buckle Watch Weight: 133 grams Comes with a box, tag and warranty card price 200.00 usd shipped |
Czyli - klon ETY od Seagulla (co to za mechanizm?? - ST21??), szafir, ponoć ekstraordynaryjna jakość wykonania i wszystko to za 200$ (a pewnie da się taniej) Miłośnicy dużych pilotek - brać
[ Dodano: 2012-01-10, 21:22 ]
I jeszcze jeden tym razem chrono - i tego chcę mieć!!!!!!
Cytat: |
Latest Edition Superb Craftsmanship
Case: 44mm all brushed solid 316L stainless steel, screw down display back with mineral crystal, Non screw down crown as per original pilots of the era Case Height: 13.8mm Dial: Sterile black with Swiss C1 Superlumious material Hands Black trim with Swiss C1 Superlumnious material Movement: Segull TY2903 hand wind 30 minute chronograph and 24 hour military time, 48 hour power reserve Strap: 4mm Thick premier soft calf leather with white stitching and rivet reminiscent of old pilot watch design Crystal: Hardened Mineral crystal slightly domed Functions: Hour, Minute second, Large second hand for stop watch second counter with fly-back reset, Left sub-dial your standard sweep second hand, Right sub-dial 30 minute register when chronograph button is pushed. The Lower sub-dial is 24 hour military time counter Top pusher: start and stop chronograph Bottom pusher: Reset chronograph Comes with box, tag and warranty card Price 250.00 usd shipped |
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-01-10, 21:28, w całości zmieniany 3 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
pilot fajny szkoda że znowu taki duży
:
Fajna koperta!!!
Teraz poczekamy na jej wersję 44mm
Teraz poczekamy na jej wersję 44mm
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Odpowiedz do tematu
Chrono jest w 44mm