Odpowiedz do tematu
:
A ja wiem? Spodobała mi się ta żaba to se ino zakupiłem. Nie wiedziałem, że mają takie niedoróbki. Brak riserczu
:
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2021-09-20, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
Fazi, Goman, Chorwat,
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2021-09-20, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dawno nic nie wrzucałem.
:
satanic666, gratki
:
O i to jest odpowiednia łapa na ten zegarek
:
Dzięki
:
satanic666,
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
satanic666, dobrze wygląda u Ciebie
:
bardzo fajny obywatel
lepsze jutro było wczoraj
:
Też podoba się mi…
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
satanic666,
:
Dzięki wszystkim
:
Przemek , graty , fajny zegar
:
Odpowiedz do tematu
satanic666,
Citizen to by się mógł ogarnąć troche. Kurna wypuścili tę kolekcję zegarków i pojawiła się raz i tyle (a szkoda, bo był potencjał żeby utrzymać naprawdę ciekawą linię modelową troszkę bardziej premium wykończoną w obrębie marki, ale jeszcze w miarę przystępną cenowo). Ta marka niestety nie ma nic a nic spójności w podejściu. Jedyne linie, które trzymają jakiś motyw przewodni, są na stałe w ofercie i można tam mówić o jakichkolwiek generacjach to Nighthawk i Chronomaster. Promastery to też jest wielki bałagan.
Ogólnie szanuję Citizena i lubię, ale ten chaos mnie osobiście wnerwia Obstawiam że ten eksperyment z cal. 0200 to też będzie jednorazowy wybryk.
Citizen to by się mógł ogarnąć troche. Kurna wypuścili tę kolekcję zegarków i pojawiła się raz i tyle (a szkoda, bo był potencjał żeby utrzymać naprawdę ciekawą linię modelową troszkę bardziej premium wykończoną w obrębie marki, ale jeszcze w miarę przystępną cenowo). Ta marka niestety nie ma nic a nic spójności w podejściu. Jedyne linie, które trzymają jakiś motyw przewodni, są na stałe w ofercie i można tam mówić o jakichkolwiek generacjach to Nighthawk i Chronomaster. Promastery to też jest wielki bałagan.
Ogólnie szanuję Citizena i lubię, ale ten chaos mnie osobiście wnerwia Obstawiam że ten eksperyment z cal. 0200 to też będzie jednorazowy wybryk.
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."