Odpowiedz do tematu
:
Svedos, generalnie tak miało być ale płacąc resztę napisałem w opisie o pełnych. Nie miałem jakiś specjalnych preferencji, to wziąłem mniej popularne. Zrobie podmiankę za kilka lat jak zbierze się na serwis
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Svedos, generalnie tak miało być ale płacąc resztę napisałem w opisie o pełnych. Nie miałem jakiś specjalnych preferencji, to wziąłem mniej popularne. Zrobie podmiankę za kilka lat jak zbierze się na serwis
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
a ja czekam, aż Svedos będzie żenił z wiadra po pińcset od sztuki
:
A ja czekam na Zegarek forumowy na XI rocznicę.
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Maras, bierz w krechę Pewnie gdyby Szanowną Dyrekcję przycisnęło to można wymienić tarcze, dekiel i spokojnie znajdą się klienci. Nowa koperta jest super, mechanizm fajny, i chyba trafiła mi się partia dywizowa, bo super trzyma czas. Jeszcze tak dokładnego GG nie miałem.
:
Mam i ja Jest moc, twarz sama kształtuje się w promienny uśmiech patrząc na Wasze dzieło Serdeczne dzięki Szanownym za możliwość, a w szczególności ALAMO i Svedosowi za pomoc i kawał roboty
Pozdrawiam, Marek
:
Ingeniero, w jaki sposób masz czarną datę?
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Prawdopodobnie zostało to spowodowane oczywistą oczywistością i poparte faktami autentycznymi
A szczerze, to tak dostałem i mi się podoba
pisar napisał/a: |
Ingeniero, w jaki sposób masz czarną datę? |
Prawdopodobnie zostało to spowodowane oczywistą oczywistością i poparte faktami autentycznymi
A szczerze, to tak dostałem i mi się podoba
Pozdrawiam, Marek
:
znajomości
Ingeniero
pisar napisał/a: |
Ingeniero, w jaki sposób masz czarną datę? |
znajomości
Ingeniero
:
Ingeniero, extra z czarną datą
Kto ma jeszcze czarną ??
Kto ma jeszcze czarną ??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Gdybym miał nadal ażurowe wskazówki to pewnie by mnie ta czarna data ruszyła ale do pełnych, też białych, białe okienko pasuje.
Więc niech Ci się nosi, Ingeniero, nie zazdroszczę
Więc niech Ci się nosi, Ingeniero, nie zazdroszczę
:
Ostatnio zmieniony przez arek314 2021-03-08, 14:25, w całości zmieniany 1 raz
Compadres, myśleliście o cywilnej wersji tego chrono? Można by zmienić tarczę i wskazówki chrono, dać tyle lumy ile się zmieści i nazwać to np Iryda. Coś w tym stylu tarczy:
dzięki bezelowi można sobie darować zupełnie cyfry godzin na tarczy i zostawić jakieś konkretne nakładane indeksy.
Szkoda żeby taka fajna koperta była jednorazowo wykorzystana..
dzięki bezelowi można sobie darować zupełnie cyfry godzin na tarczy i zostawić jakieś konkretne nakładane indeksy.
Szkoda żeby taka fajna koperta była jednorazowo wykorzystana..
Ostatnio zmieniony przez arek314 2021-03-08, 14:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Ta koperta będzie użyta do "cywilnej" P.11c, oraz modelu który sie nazywa Instrument roboczo i nawiązuje do zegara pokładowego Karasia/Łosia.
:
ALAMO, dzięki za info Chodzi mi po głowie zakup jakiegoś chrono w tym stylu w drugiej połowie roku, może już coś pokażecie w temacie. Jak nie zawsze jest Steinhart
:
Odpowiedz do tematu
bandi, kornel91, Woytec dzięki
Co do Irydy - nie radzę wykorzystywać tego imienia, jakieś fatum nad nim wisi.
Co do Irydy - nie radzę wykorzystywać tego imienia, jakieś fatum nad nim wisi.
Pozdrawiam, Marek