Odpowiedz do tematu
:
Jak skaczą...
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Thomas666, jeszcze do pilotów będzie pasować.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06, nie... ale tu jak najbardziej, na tabliczce napisane ma
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Wreszcie co
:
Jacek zgadza się
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Niech sie nosi
kornel91 napisał/a: |
Jacek zgadza się |
Niech sie nosi
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Nawet mu mu pasuje...
:
kornel91, do poprzedniego były niepasujące paski, to do tego będą niepasujące klamry?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
kornel91, nie idź tą drogą
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Następny
Zmienię na jakąś zwykłą.
bert69 napisał/a: |
kornel91, nie idź tą drogą |
Następny
Zmienię na jakąś zwykłą.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Nie bądź mientka faja.
Noś jaka Ci się podoba.
kornel91 napisał/a: | ||
Następny Zmienię na jakąś zwykłą. |
Nie bądź mientka faja.
Noś jaka Ci się podoba.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Odpowiedz do tematu
Dokładnie, noś i sie nie przejmuj.
Dobrze jest
Dobrze jest