:
beceen napisał/a: |
no wlasnie sie zastanawiam, czy dla polonii to kolejny atrybut tzw. odziezy patriotycznej, czy moze oni naprawde tak maja i to calkiem szczere moze jest... nie wiem, co gorsze w zasadzie. |
Wyglada na to, ze musze to kupic w takim razie, bo mi sie ckni do strzech i wonnego siana na gumnie.
Tutaj na 100-lecie Powstania Wielkanocnego podobne koszmarki powstawaly na fazie hurrapatriotycznej ekstazy.
Ot - po prostu kiepskie wzornictwo.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
kiepskie wykonanie, przeciętny silnik- a w w cenie Omegii, żenada. W jakiego klienta celują
Sorry ale wygląda to na jakiś wykon buraka co to chce zarobić w "juesej" parę tysiączków USD na jakiś sentymentach patriotycznych
Ostatnio zmieniony przez Maras 2017-12-05, 12:08, w całości zmieniany 1 raz
:
I pisze to otwarcie, na deklu
:
wszystko jednak wskazuje na to ze nie uda sie zrealizowac budzetu na Kickstarterze..
Silicon
:
Swoją droga przypomniał mi się dowcip, jak zobaczyłem liczbę "wspierającyh".
Marian ty swinio!
Ale o co się ciebie Halina rozchodzi ??
W wyborach na wójta, dostałeś trzy głosy!
No tak, i ?
Jeden twój sam, jeden mój, a ten trzeci ??!!
:
Oby
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Wygląda nanto, że pan Józef zostanie jednak z jedynym takim zobaczem, ale coś mi mówi, że to nie jest jego ostatnie słowo.
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.