Nie umarł, spokojnie, zegarek gości teraz u mnie na pięknych mazurach. Możesz Arek słać PW z namiarami do wysyłki to pod koniec tygodnia Kosmonauta poleci do Ciebie.
A teraz trochę wrażeń. Pierwsze co przyszło mi do głowy po otwarciu paczki to: Ktoś zajumał Gerlachowe pudełko. Jednak po odwinięciu wszystkich folii okazało się, że zegarek jest w – jak to określa producent – sakwie podróżnej. Nie śledziłem tego wątku więc nie wiem czy ktoś już o tym pisał, ale po wcześniejszych sztafetowych zegarkach w drewnianych pudełkach trochę mnie to zaskoczyło. To tyle jeśli chodzi o pierwszą myśl po otwarciu paczki.
Co do samego zegarka to jak zwykle świetnie wykonany, idealnie układa się na nadgarstku i jak pisali inni super, cud, miód, ale nie moja bajka. Jako ciekawostka owszem, ale częściej do noszenia, to niekoniecznie, szczególnie, że w słoneczne dni godzina jest słabo widoczna, a może to ja ślepnę.
Dziękuję Gerlachom za możliwość pomacania tego i innych zegarków i z niecierpliwością czekam na kolejne sztafety.
Odpowiedz do tematu
:
Relax, Don't Worry, Have a Homebrew.
:
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
Niejaki pan Borys proszony jest o kontakt...
Cytat: |
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki |
:
Podbijam
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Dzięks. Jako że Borys się nie zgłosił wystosowałem wiadomość do kolegi Raist. Jeśli jednak i on się nie zgłosi zegarek zostaje u mnie przez zasiedzenie
Cytat: |
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki |
:
To dawajnie to mnie
W sumie praktycznie moja kolej
W sumie praktycznie moja kolej
:
Przepraszam, kumotry, zagapiłem się....
Wypadam z kolejki, raist się ze mną kontaktował, ma słać do kolejnego.
Wypadam z kolejki, raist się ze mną kontaktował, ma słać do kolejnego.
:
jeśli jeszcze można to i ja się dopiszę.
35. Tomaliusz
36. Cichy
37. barteq_m
38. Sentinel
39. Tomaczo
40. Dariusz51
41. Arek
42. borys
43. raist
44. yamak
45. wues89
46. wahin
47. eustachy
48. kubedes
49. umberto
35. Tomaliusz
36. Cichy
37. barteq_m
38. Sentinel
39. Tomaczo
40. Dariusz51
41. Arek
42. borys
43. raist
44. yamak
45. wues89
46. wahin
47. eustachy
48. kubedes
49. umberto
Speedway, Sex & Rock'n'roll
:
Kolega Wahin od kilku dni nie daje o sobie znać, przeskakujemy czy damy jeszcze chwilę?
Może ktoś ma z Nim kontakt?
Może ktoś ma z Nim kontakt?
:
Tak.
Wysyłaj do następnego z listy, Adam jak wróci to się dopisze
wues89 napisał/a: |
Kolega Wahin od kilku dni nie daje o sobie znać, przeskakujemy czy damy jeszcze chwilę?
Może ktoś ma z Nim kontakt? |
Tak.
Wysyłaj do następnego z listy, Adam jak wróci to się dopisze
:
Kosmonauta dotarł.
Ogólne pierwsze wrażenie in plus. Fajna linia przypominająca mi młode lata
Ale ...
Ogólnie to kobiecy zegarek. Bardzo się podoba mojej żonie oraz kilku moim znajomym dziewojom. Nie jako zegarek ale jako ozdoba typu bransoleta
Po drugie jest fatalny w użytkowaniu. Wuja widać w słoneczny dzień. Trzeba przycisnąć przycisk, żeby cokolwiek odczytać, a ja zwykle coś robię prawą i muszę odłożyć narzędzie, żeby sprawdzić która godzina - strasznie wkurzające.
A po trzecie- regulacja bransolety. Za mała regulacja jak dla mnie ( oczywiście zakres bez wymiany ogniw).
Ogólne pierwsze wrażenie in plus. Fajna linia przypominająca mi młode lata
Ale ...
Ogólnie to kobiecy zegarek. Bardzo się podoba mojej żonie oraz kilku moim znajomym dziewojom. Nie jako zegarek ale jako ozdoba typu bransoleta
Po drugie jest fatalny w użytkowaniu. Wuja widać w słoneczny dzień. Trzeba przycisnąć przycisk, żeby cokolwiek odczytać, a ja zwykle coś robię prawą i muszę odłożyć narzędzie, żeby sprawdzić która godzina - strasznie wkurzające.
A po trzecie- regulacja bransolety. Za mała regulacja jak dla mnie ( oczywiście zakres bez wymiany ogniw).
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
47. eustachy
48. kubedes
49. umberto
50. wahin
się dopisuję
48. kubedes
49. umberto
50. wahin
się dopisuję
:
wahin, wrzuć mi, proszę, na PW swoje koordynaty.
Na początku przyszłego tygodnia wyślę do Ciebie zegarek.
Na początku przyszłego tygodnia wyślę do Ciebie zegarek.
Speedway, Sex & Rock'n'roll
:
Odpowiedz do tematu
47. eustachy
48. kubedes
49. umberto
50. wahin
51. thrasherek
I ja się chętnie dopiszę
48. kubedes
49. umberto
50. wahin