Lady Dragon jest naszym pierwszym zegarkiem wykonanym z myślą o piękniejszej połowie ludzkości
Zegarek który ma kopertę 40 mm o grubości zaledwie 10 mm z powodzeniem jest rozmiarowo produktem, który może nosić każda dziewczyna. Prawdę mówiąc przekonało nas o tym głosowanie portfelami - zarówno Husaria jak i Dragon są kupowane przez kobiety. A z wywiadu z nimi wiemy, że bynajmniej nie dla mężów
Dlatego powstałą dedykowana seria. Kobiecego charakteru nadadzą tarcze inkrustowane prawdziwą macicą perłową. Oznacza to, że nie będzie dwóch identycznych zegarków - każdy z nich ma na tarczy indywidualny wzór perłowca.
Chwilowo wykonaliśmy wzorniki w kolorach błękitnym, perłowym, pudrowym i kogel-mogel. Po naszemu to będzie niebieski, różowy, biały i żółty
Pozostałe parametry modelu pozostały bez zmian, tj. wodoszczelność 100m i mechanizm Miyota 9015.
Zegarki będą dostępne z kilkoma paskami w dobranej kolorystyce, bransoletą milanese lub w wersji z klasycznym ciemnobrązowym lub czarnym paskiem kroko.
Pierwsza - próbna - seria trafi do sprzedaży w połowie maja 2017.
Odpowiedz do tematu
: G. Gerlach LADY DRAGON
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2017-04-29, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2017-04-29, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Pani Erolkowa mówi, że biały na meshu jest "si".
Pozdrawiam
Eryk
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Moja koleżanka małżonka rzecze takoż. Za to mamusia obstalowałą niebieski a córa różowy To ostatnie jest najmniejszą niespodzianką
:
Pani Nikczemna takoż i pyta gdzie i ile mąż ma zapłacić
Erolek napisał/a: |
Pani Erolkowa mówi, że biały na meshu jest "si". |
Pani Nikczemna takoż i pyta gdzie i ile mąż ma zapłacić
:
ALAMO, obejrzyj sobie pierwszy zegarek - ten z niebieska tarczą - zwróć uwagę na datownik i okolice
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2017-04-29, 14:24, w całości zmieniany 1 raz
Po weekendzie majowym będą w sprzedaży. Cena taka sama jak Dragona/Husara, 1750 zł.
Mówisz o tej kresce jakby pęknięta była? To naturalna cecha prawdziwej macicy. Syntetyczna tego nie ma. Podobno
Daito napisał/a: |
ALAMO, obejrzyj sobie pierwszy zegarek - ten z niebieska tarczą - zwróć uwagę na datownik i okolice |
Mówisz o tej kresce jakby pęknięta była? To naturalna cecha prawdziwej macicy. Syntetyczna tego nie ma. Podobno
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2017-04-29, 14:24, w całości zmieniany 1 raz
:
A będzie do nich mesh o długości damskiej?
:
Ten mesh na zdjeciu jest regulowany. Założyłem go swojej córce, więc nie jest źle zapięcie trochę przesunięte. Myślę że na dorosłą kobietę będzie OK, nie mam chwilowo na kim sprawdzać. Moja żona waży 46 kg ... dość słaba reprezentacja
:
Mówię o wycięciu okienka datownika ale pewnie tak ma być...
Edit:
Tutaj lepiej widać:
Ostatnio zmieniony przez Daito 2017-04-29, 18:39, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO napisał/a: |
Mówisz o tej kresce jakby pęknięta była? To naturalna cecha prawdziwej macicy. Syntetyczna tego nie ma. Podobno |
Mówię o wycięciu okienka datownika ale pewnie tak ma być...
Edit:
Tutaj lepiej widać:
Ostatnio zmieniony przez Daito 2017-04-29, 18:39, w całości zmieniany 1 raz
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2017-05-01, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
(...)
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2017-05-01, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez artur111bartek 2017-05-02, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
To ... Dragonka ... chyba bardziej , niż Dragon
Ostatnio zmieniony przez artur111bartek 2017-05-02, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2017-05-03, 11:18, w całości zmieniany 1 raz
Faaajny (róż ), ale rozmiar koperty nieakceptowalny przez moją małżonkę
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2017-05-03, 11:18, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
A może małżonka kolegi ....
Fazi napisał/a: |
Faaajny (róż ), ale rozmiar koperty nieakceptowalny przez moją małżonkę |
A może małżonka kolegi ....