Marzec - nie ma jak u mamy
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2017-03-02, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2017-03-02, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Kiedyś przez kilka lat byłem naczelnym jednej z gazet akwarystycznych, wybieranie zdjęć do kalendarza to był koszmar Wydawca swoje, ja swoje, składacz swoje, potem jeszcze się okazywało, że autor nie ma zdjęć w odpowiednim formacie a inny autor się obraża, że wybraliśmy jego gorsze zdjęcie... Brrr....
Fazi napisał/a: |
Marzec - nie ma jak u mamy
|
Kiedyś przez kilka lat byłem naczelnym jednej z gazet akwarystycznych, wybieranie zdjęć do kalendarza to był koszmar Wydawca swoje, ja swoje, składacz swoje, potem jeszcze się okazywało, że autor nie ma zdjęć w odpowiednim formacie a inny autor się obraża, że wybraliśmy jego gorsze zdjęcie... Brrr....
--
aRTI01
aRTI01
:
Wychodzi że te akwarysty to zajadłe bestie
arti01 napisał/a: | ||
Kiedyś przez kilka lat byłem naczelnym jednej z gazet akwarystycznych, wybieranie zdjęć do kalendarza to był koszmar Wydawca swoje, ja swoje, składacz swoje, potem jeszcze się okazywało, że autor nie ma zdjęć w odpowiednim formacie a inny autor się obraża, że wybraliśmy jego gorsze zdjęcie... Brrr.... |
Wychodzi że te akwarysty to zajadłe bestie
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
A Faziastemu to się fora nie pomerdały?
:
Santino, pewnie, jeszcze go prowokuj
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Dokładnie tak jak mówisz. Zawsze mnie to dziwiło, że w tak spokojnym hobby jest tak wiele agresji - widocznie jak człowiek sobie popatrzy na rybki to musi na kimś to odreagować
Na niektórych grupach zegarkowych można zostać dość ostro potraktowanym za Parnisa, Diesel itd, ale to nic wobec tego co może przeżyć człowiek pokazujący bojownika w kuli albo pływające razem gatunki z Azji i Amazonki . Modelarze też potrafią być ostrzy Najspokojniejsi wg mnie są brzytwiarze - pewnie jak człowiek sobie pojeździ pod nosem ostrym kawałkiem stali to ma dość emocji
Sebastian napisał/a: |
Wychodzi że te akwarysty to zajadłe bestie |
Dokładnie tak jak mówisz. Zawsze mnie to dziwiło, że w tak spokojnym hobby jest tak wiele agresji - widocznie jak człowiek sobie popatrzy na rybki to musi na kimś to odreagować
Na niektórych grupach zegarkowych można zostać dość ostro potraktowanym za Parnisa, Diesel itd, ale to nic wobec tego co może przeżyć człowiek pokazujący bojownika w kuli albo pływające razem gatunki z Azji i Amazonki . Modelarze też potrafią być ostrzy Najspokojniejsi wg mnie są brzytwiarze - pewnie jak człowiek sobie pojeździ pod nosem ostrym kawałkiem stali to ma dość emocji
--
aRTI01
aRTI01
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2017-03-03, 11:32, w całości zmieniany 1 raz
Jeden z moich ulubionych Kaczmarków
.
.
.
...nie - nie pomerdały mi się fora (jest w tytule spamerka - jest )
.
.
.
...ale dooobra :
...a o forach akwarystycznych mógłbym dłuuuuugooo - ale nie chcę (czas leczy rany)...
PS.
Niektórzy wiedzą za co z jednego musiałem zrezygnować
.
.
.
...nie - nie pomerdały mi się fora (jest w tytule spamerka - jest )
.
.
.
...ale dooobra :
...a o forach akwarystycznych mógłbym dłuuuuugooo - ale nie chcę (czas leczy rany)...
PS.
Niektórzy wiedzą za co z jednego musiałem zrezygnować
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2017-03-03, 11:32, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Ja nie wiem, ale sobie myślę, że wrzuciłeś zegarek do akwrium i ubiłeś ślimaka
:
Z_bych, jumejkmajdej
:
Ja wiem za co i się dziwię, że to mógł być powód
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Wiesz, ci od rybek to normalni nie są
Misiu, żarcik taki
nick555 napisał/a: |
Ja wiem za co i się dziwię, że to mógł być powód |
Wiesz, ci od rybek to normalni nie są
Misiu, żarcik taki
:
A może pomylił pielęgnicę z pielęgniarką i nie to zdjęcie na ichniejszy konkurs wysłał?
:
Odpowiedz do tematu
A może gufnoburzę o karasiach kręcił
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй