No zróbmy porównanie...
Odpowiedz do tematu
:
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Skoro ten giez to garnitura, domniemywam, że na nóżkach gumofilc
:
ale przynajmniej wypastowany i na glan wyświecony
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Giezy mają być bardziej eleganckimi G-shockami dla ludzi nie lubiących cyferek. A nawet jeśli mimo wszystko Giezy nie pasują do garnituru to zrezygnować z ubrania roboczego, a nie z zegarka.
:
Mnie to chyba z Giezów najbardziej GS-1400-1AJF podchodzi...
I tu pewna zagadka: na jebaju widzę wyłacznie taki model:
No ale w necie zobaczyłem model o tej samej numerologii, ale jakby nieco inny, bez śróbek, taki jakby negatyw - tam gdzie był plastik ze śróbką jest metal, jakoś dużo ładniej to wygląda:
Dziwna sprawa - kumotry to pewnie mogą bez problemu wyjaśnić? Ten drugi to jakiś wcześniejszy model?
Nawiasem mowiąc, czy taki Giez to gdzieś do zobaczenia w Polsce jest? Bo jakoś bez macania miałbym obawy kupować... W sensie, że nie wiem, czy by mi na 100% podpasował.
I tu pewna zagadka: na jebaju widzę wyłacznie taki model:
No ale w necie zobaczyłem model o tej samej numerologii, ale jakby nieco inny, bez śróbek, taki jakby negatyw - tam gdzie był plastik ze śróbką jest metal, jakoś dużo ładniej to wygląda:
Dziwna sprawa - kumotry to pewnie mogą bez problemu wyjaśnić? Ten drugi to jakiś wcześniejszy model?
Nawiasem mowiąc, czy taki Giez to gdzieś do zobaczenia w Polsce jest? Bo jakoś bez macania miałbym obawy kupować... W sensie, że nie wiem, czy by mi na 100% podpasował.
:
Ten pierwszy to GS-1150. Ten drugi to GS-1400.
:
Drugi to przecież gs-1300.
Blaz napisał/a: |
Ten pierwszy to GS-1150. Ten drugi to GS-1400. |
Drugi to przecież gs-1300.
Zegarki * Rower * Radio
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2013-05-20, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
Fakt, zapatrzyłem się na pierwszego.
Pierwszy to GS-1400, a drugi GS-1300.
Pierwszy to GS-1400, a drugi GS-1300.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2013-05-20, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez jerry 2013-05-20, 22:40, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki, jeszcze nie ogarniam wszystkich linii Giezów...
A ten 1300 na bransie robi robotę jak dla mnie:
To jeszcze może i drugą, nurtującą mnie rzecz wyjaśnicie:
Oba modele wydają się bardzo podobne, jednak 1300 jest ok. dwukrotnie droższy od 1400
1300 chodzi na ebayu coś po 600$ z hakiem (no, ten powyżej to prawie 800), a 1400 po 300$ z hakiem.
Co uzasadnia taką różnicę w cenie
A ten 1300 na bransie robi robotę jak dla mnie:
To jeszcze może i drugą, nurtującą mnie rzecz wyjaśnicie:
Oba modele wydają się bardzo podobne, jednak 1300 jest ok. dwukrotnie droższy od 1400
1300 chodzi na ebayu coś po 600$ z hakiem (no, ten powyżej to prawie 800), a 1400 po 300$ z hakiem.
Co uzasadnia taką różnicę w cenie
Ostatnio zmieniony przez jerry 2013-05-20, 22:40, w całości zmieniany 1 raz
:
W zasadzie nic, to czysto subiektywna wycena. Chyba że ten 1300 jest z bransoletą, a 1400 bez.
1300 (bez bransolety) możesz w Polsce dostać właśnie za 1300 PLN, ale jak się gdzieś uśmiechniesz to może jakiś rabat dodatkowo dostaniesz.
1300 (bez bransolety) możesz w Polsce dostać właśnie za 1300 PLN, ale jak się gdzieś uśmiechniesz to może jakiś rabat dodatkowo dostaniesz.
:
Nie, porównywałem ceny na paskach. Jak dochodzi bransoleta to cena 1300 szła pod 800$...
Blaz, a gdzie lina, ja się pytam
Albo inne namiary...
Chyba że ten 1300 jest z bransoletą, a 1400 bez. |
Nie, porównywałem ceny na paskach. Jak dochodzi bransoleta to cena 1300 szła pod 800$...
1300 (bez bransolety) możesz w Polsce dostać właśnie za 1300 PLN |
Blaz, a gdzie lina, ja się pytam
Albo inne namiary...
:
Na allegro są dwie sztuki po 1300.
Albo po Timetrendach musisz szukać, może gdzieś się jeszcze ostał jakiś zapomniany egzemplarz.
Albo po Timetrendach musisz szukać, może gdzieś się jeszcze ostał jakiś zapomniany egzemplarz.
:
1150 jest na kiziowni... 750 pln.
:
Dokładnie.
GS-1300 to jedyny, obok DW-5000SL, znany mi przypadek, gdy jakiś G-shock był tańszy w TT niż w zagranicznych sklepach.
Seven napisał/a: |
Na allegro są dwie sztuki po 1300.
Albo po Timetrendach musisz szukać, może gdzieś się jeszcze ostał jakiś zapomniany egzemplarz. |
Dokładnie.
GS-1300 to jedyny, obok DW-5000SL, znany mi przypadek, gdy jakiś G-shock był tańszy w TT niż w zagranicznych sklepach.
:
Odpowiedz do tematu