Witam.
Mam nadzieję, że problem rozwiąże się sam ale w czwartek doszedł nowy Citizen Gts w czwartek chodzil ładniej jakiej 5 sekund się późnił na dobę. W piątek był na ręku ale zdjęty koło 14 zatrzymał się o 17. Dzisiaj ustawiony po 6 ran883486o dokręcony koronką późnił się cały dzień watch checku pokazał koło minuty zdjąłem go na kilka godzin i patrze o 19:20 na zegarku 18:50 znowu nakręciłem rano zobaczę.
Macie jakieś propozycje?
Kurde po 6 minutach robi - 6sekund
[ Dodano: 2020-05-31, 20:11 ]
Ustawiony pół godziny temu niby chodzi na zero zobaczę co będzie dalej
Odpowiedz do tematu
: Citizen Gts późni
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
: Re: Citizen Gts późni
Oddaj skąd wziąłeś, złom Ci chyba wlepili
kornel91 napisał/a: |
...
Macie jakieś propozycje? |
Oddaj skąd wziąłeś, złom Ci chyba wlepili
: Re: Citizen Gts późni
Niby 5 lat gwarancji więc to że zakupiony w Wielkiej Brytanii to jakby coś to w anyro mi przyjmą?
Mam nadzieję, że się ułoży od półtorej godziny idzie równo.
Woytec napisał/a: | ||
Oddaj skąd wziąłeś, złom Ci chyba wlepili |
Niby 5 lat gwarancji więc to że zakupiony w Wielkiej Brytanii to jakby coś to w anyro mi przyjmą?
Mam nadzieję, że się ułoży od półtorej godziny idzie równo.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
O kurde Marcin, współczuję
Jak pisałeś że się zatrzymał to rzeczywiście myślałem że się nie nakręcił ale to co dalej piszesz to dobrze nie wróży
Zobacz jeszcze jutro, tylko najpierw go porządnie nakręć.
A jak co to Wojtek dobrze prawi, tyle kasy to nie na co kombinować tylko pakować dziada i z powrotem do sklepu.
Jak pisałeś że się zatrzymał to rzeczywiście myślałem że się nie nakręcił ale to co dalej piszesz to dobrze nie wróży
Zobacz jeszcze jutro, tylko najpierw go porządnie nakręć.
A jak co to Wojtek dobrze prawi, tyle kasy to nie na co kombinować tylko pakować dziada i z powrotem do sklepu.
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Ja jestem dobrej myśli tak czy inaczej
tomaliusz napisał/a: |
O kurde Marcin, współczuję
Jak pisałeś że się zatrzymał to rzeczywiście myślałem że się nie nakręcił ale to co dalej piszesz to dobrze nie wróży Zobacz jeszcze jutro, tylko najpierw go porządnie nakręć. A jak co to Wojtek dobrze prawi, tyle kasy to nie na co kombinować tylko pakować dziada i z powrotem do sklepu. |
Ja jestem dobrej myśli tak czy inaczej
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Trzymam kciuki
Może smary się zaschły i się rozrusza? , te zegarki jak nowe to raczej leżaki
A póki co to Cygan
kornel91 napisał/a: |
Ja jestem dobrej myśli tak czy inaczej |
Trzymam kciuki
Może smary się zaschły i się rozrusza? , te zegarki jak nowe to raczej leżaki
A póki co to Cygan
:
tomaliusz, no właśnie niby nowy ale 5 lat więc dlatego może będzie ok. Dwie sekundy ładnie idzie. U mnie najlepiej chodził nethuns lava na NH35 prawie na zero jak był na ręku. Przez tydzień potrafił 2 sekundy zrobić.
[ Dodano: 2020-06-01, 05:29 ]
O 4 rano stanął
Nakręciłem dziada koronką i założyłem zobaczymy co będzie dzisiaj...
[ Dodano: 2020-06-01, 12:05 ]
No i stanął może to być na magnesowanie czy coś innego Panowie?
Pojedzie na serwis. Napisałem do Anyro czy honorują gwarancję ale chyba nie mają wyjścia...
[ Dodano: 2020-06-01, 05:29 ]
O 4 rano stanął
Nakręciłem dziada koronką i założyłem zobaczymy co będzie dzisiaj...
[ Dodano: 2020-06-01, 12:05 ]
No i stanął może to być na magnesowanie czy coś innego Panowie?
Pojedzie na serwis. Napisałem do Anyro czy honorują gwarancję ale chyba nie mają wyjścia...
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
A nie lepiej oddać do sprzedawcy?
Jak uruchomisz gwarancję to stracisz prawo rękojmi ... chyba
Oby poszło sprawnie w tym serwisie
Jak uruchomisz gwarancję to stracisz prawo rękojmi ... chyba
Oby poszło sprawnie w tym serwisie
:
Tomek i pewnie ciężko będzie w dobrym stanie dostać a w sumie chyba przeglady się też robi?
My często zmieniamy zegarki to może nam rzadziej trzeba je robić
Czekam na odpowiedz anyro czy ten sklep jest oficjalnym sprzedawca żeby uruchomić jak coś gwarancję.
tomaliusz napisał/a: |
A nie lepiej oddać do sprzedawcy?
Jak uruchomisz gwarancję to stracisz prawo rękojmi ... chyba Oby poszło sprawnie w tym serwisie |
Tomek i pewnie ciężko będzie w dobrym stanie dostać a w sumie chyba przeglady się też robi?
My często zmieniamy zegarki to może nam rzadziej trzeba je robić
Czekam na odpowiedz anyro czy ten sklep jest oficjalnym sprzedawca żeby uruchomić jak coś gwarancję.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Buuuum
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Marcin opowiadaj bom ciekaw
:
Opowiadam serwis anyro od tygodnia nie odpisał czy ten sklep jest autoryzowanym sprzedawcą
Sklep klasa napisałem do nich mail i wysłali dane do zapłaconej przesyłki lotniczej w czwartek wysyłałem do UK w piątek była u nich a wczoraj wysłali nowy w foliach. Możemy się uczyć obsługi
Sklep klasa napisałem do nich mail i wysłali dane do zapłaconej przesyłki lotniczej w czwartek wysyłałem do UK w piątek była u nich a wczoraj wysłali nowy w foliach. Możemy się uczyć obsługi
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
kornel91, a ten dobry?
:
Odpowiedz do tematu
Tomek, Wojtek na pewno nowy w foliach.
Tak jak piszecie okaże się
Tak jak piszecie okaże się
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91